دانلود پروژه تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد
تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد
فهرست مطالب
* فصل اول ۱
* ویژگی ، ساختار ۱
* و ترکیبات دانة غلات ۱
* ۱-۱-ویژگیهای غلات ۲
* ۱-۲- منشأ غلات ۲
* غلات اصلی ۳
* ۱- گندم ۴
* طبقه بندی گندم از نظر مصارف ۵
* گندم مخصوص محصولات خمیری ۵
* گندم مخصوص کیک ، شیرینی و بیسکویت ۵
* گندم مخصوص نان و محصولات تخمیری ۶
* گندم چند منظوره ۶
* گندم مخصوص دام و طیور ۶
* ۲- چاودار۹
* ۳-جو ۱۱
* جو را از نظر گیاه شناسی به ۱۱
* ۴-یولاف۱۲
* مشخصات ظاهری ۱۴
* افت و ناخالصیها ۱۴
* جدول ۱-۲ برخی از ویژگیهای یولاف مورد استفاده در صنعت ( آلمان و استرالیا) ۱۴
* ۵-برنج ۱۵
* ۶-ارزن۱۷
* ۷-ذرت۱۷
* ۸- گندم Error! Bookmark not defined
* 1 ـ تاریخچه گندم ۱۸
* ۲ ـ خواص بتانیکی گندم ۱۸
* ۳ ـ ساختمان دانه گندم و ترکیبات آن ۱۹
* ۱- پروتئین های گندم ۲۳
* ۲ ـ لیپیدهای گندم و آنزیمهای آنها ۲۴
* ۳ ـ کربوهیدراتهای گندم ۲۶
* ۱-آمیلوز ۲۹
* ۲-آمیلوپکتین ۲۹
* ۴ ـ املاح گندم ۳۱
* ۵ ـ ویتامین های گندم ۳۲
* ۱-۴ ـ انواع گندم و روشهای تشخیص آنها ۳۳
* ۱- انواع گندم مورد داد و ستد در بازارهای جهانی ۳۳
* ۲ ـ واریته های گندم که در حال حاضر در ایران کشت می شوند ۳۵
* ۳ ـ استفاده از الکترو فوررز در تشخیص واریته های گندم ۳۶
* ۱-۵ ـ مصرف جهانی گندم ۳۸
* ۱-۶ ـ کیفیت محصول گندم ۳۹
* ۱ ـ ۷ ـ گندمهای قوی و ضعیف ۴۱
* ۱-۸ ـ موارد استفاده گندم ۴۳
* ۲-۱) برداشت گندم ۴۶
* ۲-۲) تعریف بوجاری ۴۸
* ۲-۳)ناخالصیها( افت) ۵۰
* ۲-۴) اصول تکنیکی روشهای الک کردن ۵۱
* ۲-۵) اصل الک کردن ۵۲
* ۲-۶) تاثیر عوامل مختلف در نتایج الک کردن ۵۳
* ۲-۷) نکات مهم در جداسازی والک کردن ۵۴
* ۲-۸) الک بوجاری ۵۴
* ۲-۹) الک کردن به وسیله ماشینهای لرزشی ۵۵
* حرکت الک ۵۵
* فرکانس الک ۵۵
* شیب الک ۵۶
* ۲-۱۰-انواع الک براساس تحرک ۵۶
* ۱- الک متحرک ۵۶
* ۲- الک ثابت ۵۶
* ۲-۱۱-استاندارد گندم ۵۷
* توضیحات مربوط به جدول (۲-۲) ۵۸
*
* فصل سوم ۶۰
* سیستمهای ۶۰
* انتقال نیرو محرکه ۶۰
* ۳-چرخ دنده ۶۳
* شرح و محاسبات کلی انواع چرخ دنده ها Error! Bookmark not defined
* ۱- دنده های شانه ای ۶۴
* ۲- چرخ دنده های ساده ۶۴
* ۳-چرخ دنده های ساده داخلی ۶۵
* ۴- چرخ دنده های مار پیچی ۶۵
* شکل(۳-۸) چرخ دنده مارپیچ ۶۵
* ۵- چرخ دنده های مخروطی ۶۶
* ۶- چرخ دنده های حلزونی ۶۶
* ۷-چرخ دنده های جناقی ۶۷
* جنس چرخ دنده ها ۶۸
* ۸- فولادهای ریخته گری ۶۹
* ۹- فولادهای آلیاژهای ۶۹
* ۱۰- فولادهای نیکل و کرم دار ۶۹
* ۱۱- فولادهای نیکل کرم دار هوائی ۶۹
* ۱۲- دور آلومین ۷۰
* ۱۳- چدن ۷۰
* ۱۴- چرخ دنده های غیر فلزی ۷۱
* ۱۵- برنز ۷۱
* معایب و محاسن چرخ دنده ها ۷۲
* ۲- محاسن چرخ دنده ها ۷۸
* معایب چرخ زنجیر نسبت به چرخ دنده ۷۹
* کنم بودن هزینه تعمیر و نگهداری آن Error! Bookmark not defined
* 5-یاتاقان ها ۸۰
* ساختمان یاتاقان های لغزشی ۸۱
* ۱ ـ بوش ها ۸۱
* ۲ ـ نیم یاتاقان ها ۸۲
* ۳ ـ یاتاقان های استوانه ای ۸۲
* ۴ ـ یاتاقان های استوانه ای شیار دار ۸۳
* ۵ ـ یاتاقان های استوانه ای اورشات ۸۳
* ۶ ـ یاتاقان های استوانه ای چند شیاره ۸۴
* ۷ ـ یاتاقان های بیضوی ۸۴
* ۸ ـ یاتاقان های بیضوی اورشات ۸۵
* ۹ ـ یاتاقان های سه قسمتی ۸۵
* ۱۰ ـ یاتاقان های کفشکی مفصلی ۸۵
* ۱۱ ـ یاتاقان های فندق شکن ۸۶
* ۱۲ ـ یاتاقان های فشاری که خود دو نوع هستند ۸۶
* ۱- یاتاقان های فشاری ( یاتاقان های پر فشار ) ۸۶
* ۲-یاتاقان های با منبع فشار خارجی ۸۷
* تعریف شلاق روغن Error! Bookmark not defined
* ساختمان یاتاقان های کف گرد محوری ۸۷
* ۱ ـ یاتاقان های کف گرد ساده ۸۷
* ۲ ـ یاتاقان های کف گرد شیب دار ۸۸
* ۳ ـ یاتاقان های کف گرد محوری کفشکی مفصلی ۸۸
* ۴ ـ یاتاقان های کف گرد با صفحه سازش پذیر ( فنردار ) ۸۹
* ۵ ـ یاتاقان های کف گرد جیبی ۸۹
* انواع یاتاقان های غلتشی ۸۹
* ۱ ـ بلبرینگ ها ۹۰
* ۲ ـ رولبرینگ ها ۹۰
* ساختمان و انواع بال برینگ ها ۹۰
* انواع رولبرینگ ۹۲
* روش محاسبه میزان اصطکاک در یاتاقان های غلتشی ۹۴
* عمر بال برینگ و رولبرینگ ۹۵
* بار روی بال برینگ ۹۶
* انواع یاتاقان ها از نظر روغنکاری ۱۰۳
* ۱ ـ یاتاقان های بدون فشار روغن ۱۰۳
* ۲ ـ یاتاقان های با روغنکاری هیدرودینامیکی ۱۰۴
* ۳ ـ یاتاقان های با روغنکاری هیدرواستاتیکی ۱۰۴
* روغنکاری یاتاقان های غلتشی ۱۰۵
* نحوه انتخاب یاتاقان های لغزشی ۱۰۵
* ۱ ـ خواسته های مکانیکی ۱۰۶
* ۲ ـ خواسته های محیطی ۱۰۶
* ۳ ـ خواسته های اقتصادی ۱۰۷
* انتخاب مواد برای یاتاقان ها ۱۰۷
* اشکالات عمده یاتاقان ها ۱۱۰
*
* فصل چهارم ۱۱۲
* سیستمهای ۱۱۲
* نقل و انتقال مواد ۱۱۲
* ۱- دستگاه های برداشت اززیر سیلو ۱۱۳
* ۲- لود سل ۱۱۴
* ۲- انتقال مواد ۱۱۵
* ۱- نقالـه مار پیچی (حلزونی ) ۱۱۵
* ۲- بالابر کاسه ای (قاشقی ) ۱۱۹
* تجهیزات ایمنی در بالابرها ۱۲۱
* مشخصات یک کاسه مناسب برای بالابر ۱۲۳
* نحوه اتصال یک کاسه به تسمه بالابر ۱۲۳
* نحوه وصل کردن نوارهای تسمه پلاستیکی به هم ۱۲۳
* نحوه وصل کردن کاسه ها روی تسمه پلاستیکی ۱۲۴
* محاسبات مربوط به الواتور ۱۲۴
* ۴- نقالـه زنجیری ۱۳۱
* ۵-لوله های خودریز ۱۳۲
* آئرودینامیک ۱۳۳
* ۷-پنوماتیک ۱۳۴
*
* فصل پنجم ۱۳۶
* ماشینآلات بوجاری ۱۳۶
* ماشین آلات بوجاری ۱۳۷
* دستگاه بوجاری یا تفکیک کننده مدل K523 ۱۳۷
* مشخصات فنی ۱۳۸
* ۲- طرز کار دستگاه بوجاری تفکیک کنده مدل K525 ۱۳۸
* ۳- آسپیراتور ۱۴۰
* ۴- سیاراتور ۱۴۳
* ۵- آهنربا یا مغناطیس ۱۴۴
* ۱- آهنربای پایدار ( پرماننت) ۱۴۴
* ۲-آهنربای الکترومغناطیسی ۱۴۵
* ۶-کلاسیفایر۱۴۶
* کلاسیفایرهای ۲ طبقه ۱۴۹
* ۷-دستگاه شن گیر به طریقه خشک Dry Destoner ۱۵۱
* شکل(۵-۱۵) دستگاه شن گیر دو طبقه ۱۵۴
* دستگاه کانسنتریتور۱۵۴
* ۹- دستگاه تارا ۱۵۶
* ۱۰- دستگاه گراویتی تیبل ۱۵۷
* ۱۱-دستگاه کامبیناتور ۱۵۹
* ۱۲- دستگاه کامبی کلینر ۱۵۹
* ۱۳- دستگاه جدا کنندة استوانهای ۱۶۲
* ۱۴-دستگاه تریور ۱۶۳
* تریور کارتر – ( تریور دیسکی ) ۱۶۸
* تریور آسپیرال ۱۷۰
* مزایای دستگاه ترییور ۱۷۱
* معایب ۱۷۱
* ۵-۱- دستگاه تفکیک و جداسازی دانههای کپک زده ، فاسد و ناخنک براساس چشم الکترونیکی و رنگ ۱۷۲
* امکان جداسازی مکانیکی ناخنک Error! Bookmark not defined
* دستگاه برس (Brush) ۱۷۵
* ۱۷- دستگاه پوستگیر ۱۷۶
* شکل(۵-۳۷) پوستگیر و کانالهای هوای متصل به آن ۱۷۷
*
* فصل ششم ۱۸۲
* مشروط کردن ۱۸۲
* ۱- مصرف آب زیاد ۱۹۰
* ۳- آلودگیهای چاه ۱۹۰
* ۵- افزایش آلودگیهای میکروارگانیسمی ۱۹۲
* ۶- افزایش هزینههای نگهداری و سرویس دستگاه شستشو ۱۹۳
* حالت دادن با استفاده از خلا ۱۹۶
* ۴- حالت دادن سریع به روش تاروتین ۱۹۸
* ۷- روش نم زدن و حالت دادن با استفاده از فرکانس بالا ۱۹۹
* ۸- روش فعال سازی آب با اکسیژن ۲۰۰
*
* فصل هفتم ۲۰۲
* آسیاب ۲۰۲
* ۷-۱- انواع آسیاب ۲۰۳
* ۲- آسیاب صفحه ای۲۰۴
* ۱- آسیاب تک صفحه ای ۲۰۴
* ۲- آسیاب دو صفحه ای ۲۰۴
* ۳- آسیاب صفحه ای سوزن دار ۲۰۴
* ۳- آسیاب چکشی ۲۰۵
* آسیاب غلتکی ۲۰۶
* ۷-۲ تاریخچة آسیابانی گندم ۲۰۶
* ۷-۳ اهداف آسیابانی ۲۰۹
* ۷-۴ فرآیند آسیاب گندم های معمولی ۲۱۰
* فرآیند آسیاب کردن خشک ۲۱۰
* ۱ ـ خرد کردن و شکافتن دانه ۲۱۱
* ۲ ـ پاک کردن و تصفیه نمودن ۲۱۶
* ۳- ریز و نرم کردن دانه شکری و سمولینای پاک و تمیز شده ۲۱۶
* ۴- نرم و ریز کردن سمولینا و دانه شکری ریز به آرد ۲۱۷
* ۷-۸ـ والس ۲۲۰
* ۷-۹-انواع والس ها ۲۲۱
* ۷-۱۰- قسمت های اصلی دستگاه والس ۲۲۳
* ۱) بدنه و شاسی دستگاه ۲۲۳
* ۲) غلتک ها ۲۲۴
* ۳- عناصر موجود در چدن سخت ۲۲۴
* ۴- سختی های مورد نظر غلتک ها ۲۲۵
* ۵- طول غلتک ها ۲۲۶
* ۷- انواع غلتکها ۲۲۶
* ۹-تعداد شیار در محیط ( R ) ۲۲۹
* ۱۰-تعیین پشت به پشت یا تیز به تیز بودن ۲۲۹
* ۱۲-مقدار تحدب به عوامل زیر بستگی دارد ۲۳۱
* ۱۳-شیار زنی غلتک ها ۲۳۲
* ۱۴-اصول شیار زنی ۲۳۳
* ۳- تمیز کردن غلتکهای شیاردار و صاف ۲۳۵
* ۴-مقایسة کاردک با برس ۲۳۶
* ۵-سیستم محرکه والس در درون والس ۲۳۷
* ۶-سیستم دور و نزدیک کردن غلتک متحرک نسبت به غلتک ثابت ۲۳۷
* ۷-اتوماتیک ۲۳۷
* ۱-روش مکانیکی ۲۳۷
* ۲-روش الکترونیکی ۲۳۸
* ۸-سیستم تغذیه۲۳۸
* ۹-سیستم هوادهی ۲۴۰
* ۱۰-سیستم خنک کردن والس ها به وسیلة آب ۲۴۰
* ۷-۱۱-میزان باردهی والس ها ( ضریب باردهی ) ۲۴۱
* ۷-۱۲-میزان باردهی والس ها ( ضریب باردهی ) ۲۴۱
* ۷-۱۲- ضریب طول مخصوص کل غلتک ها ۲۴۱
* ۵-۱۳- معرفی والسها ۲۴۲
* والس آلمانی قدیمی با سیستم یاتاقان ۲۴۲
* ۲- والس روسی با سیستم بلبرینگ ۲۴۴
* ۷-۱۳-والس های مدرن ۲۵۴
* ۱ ـ اتوماتیک ۲۵۴
* ۲ ـ فیدر و فاصلة غلتکها ۲۵۴
* ۳ ـ تعویض غلتک ها ۲۵۵
* ۴ ـ هشدار و اعلام خطر ۲۵۵
* ۵ ـ قابلیت اتصال به رایانه ۲۵۵
*
* فصل هشتم ۲۵۶
* الک کردن ۲۵۶
* و دانه بندی ۲۵۶
* ۸-۱- سیستم الکها و الک کردن ۲۵۷
* نیروی محرکة الک ۲۵۷
* ۸-۳-انواع الکها ۲۵۹
* ۱ـ الک بادی ۲۵۹
* ۲ـ الکهای چوبی ۲۶۰
* معایب این نوع الک ۲۶۰
* ۳- الک بارامکاهای کشویی ۲۶۰
* معایب الکت بارامکاهای کشویی ۲۶۱
* ۴- الک های مربعی ( چهارگوش) ۲۶۱
* فواید الک مربعی ۲۶۵
* ۵ـ الکهای کوچک ۲۶۵
* ۶-دستگاه تصفیه کننده ۲۶۶
* نحوة توری بندی دستگاه تصفیه کننده ۲۷۰
* پاک کن توریها ۲۷۱
* ۷ـ الکهای استوانهای (سبوس کوب یا تایفون) ۲۷۱
* ۱- سبوس کوب ثابت ۲۷۲
* نکات مهم دربارة سبوس کوب ۲۷۲
* ۲ـ الک ویبرهای ۲۷۳
* ۸- الک گریز از مرکز ۲۷۴
* ۹ ـ دستگاههای متلاشی کننده (دتاشور) ۲۷۴
* ۱۰-جدا سازی ذرات ریز ۲۷۶
*
* فصل نهم ۲۸۰
* سیلوها و ذخیره سازی ۲۸۰
* ۹-۱-انواع سیلو و تجهیزات مورد استفاده در سیستمهای ذخیرهسازی ۲۸۱
* ۹-۲-انبارهای ساده ۲۸۲
* ۹-۳-طرز چیدن کیسهها در انبار (صفافی) ۲۸۳
* ۹-۴-نگهداری غله در انبارهای ساده به صورت فله ۲۸۳
* ۹-۵-انبارهای مکانیزه ۲۸۳
* محاسن ۲۸۵
* معایب ۲۸۵
* ۹-۶-انبارهای بتونی کروی مکانیزه ۲۸۵
* ۹-۷-نگهداری و ذخیرهسازی غله در کیسههای پلیاتیلن ۲۸۶
* ۹-۸-نگهداری غله در فضای باز ۲۸۶
* ۹-۹-سیلوهای بتونی غلات ۲۸۸
* محاسن ۲۹۰
* معایب ۲۹۰
* ۹-۱۰-سیلوهای فلزی ۲۹۰
* محاسن سیلوهای فلزی ۲۹۱
* معایب سیلوهای فلزی ۲۹۱
* ۹-۱۱-سازه، تأسیسات و تجهیزات سیلو ۲۹۱
* ۹-۱۲ـ توزین غلات ۲۹۲
* ۹-۱۳-تجهیزات لازم برای تخلیه ۲۹۳
* ۹-۱۴-سیلوهای آرد ۲۹۳
* ۱ـ کیسهگیری آرد تولیدی ۲۹۳
* ۲ـ به صورت فله ۲۹۵
*
* فصل دهم ۲۹۶
* بررسی خصوصیات شیمیایی و فیزیکی و میکروبی آرد و بررسی خواص رئولوژی خمیر و ارگانولپتیک نان حاصل ۲۹۶
* ۱۰-۲-رطوبت ۲۹۸
* ۱۰-۳-اندازهگیری پروتئین ۳۰۰
* ۱۰-۳-۱- هضم مادة غذایی ۳۰۰
* ۱۰-۳-۲-تقطیر مادة هضم شده ۳۰۱
* ۱۰-۳-۳-تیتراسیون ۳۰۱
* ۱۰-۴- اندازهگیری فیبر ۳۰۲
* روش آزمایش ۳۰۲
* ۱۰-۵-تعیین درصد اختلاف ارقام گندم ـ تست فنل ۳۰۳
* روش کار ۳۰۳
* ۱۰-۶- اندازهگیری نمک (سدیم کلراید) در مادة غذایی(روش مور) ۳۰۴
* مواد شیمیایی مورد نیاز ۳۰۴
* روش آزمایش ۳۰۴
* ۱۰-۷- اندازهگیری نمک (سدیم کلراید) در مادة غذایی(روش و لهارد) ۳۰۴
* مواد شیمیایی مورد نیاز ۳۰۴
* روش آزمایش ۳۰۵
* ۱۰-۸- تعیین PH آرد گندم ۳۰۵
* شرایط محلولهای بافر ۳۰۶
* ۱۰-۹- اندازهگیری اسیدیته آرد ۳۰۷
* روش آزمایش ۳۰۷
* ۱۰-۱۰- اندازهگیری چربی آرد ۳۰۷
* روش آزمایش ۳۰۸
* ۱۰-۱۱- استخراج چربی به روش سرد (استخراج سرد کلروفرمی) و تعیین پراکسید آن ۳۰۸
* ۱۰-۱۲-تعیین خاکستر کل ۳۰۹
* روش آزمایش ۳۱۰
* ۱۰-۱۳- خاکستر نامحلول در اسید ۳۱۰
* روش آزمایش ۳۱۱
* ۱۰-۱۴-تهیه محلول حاوی املاح معدنی از خاکستر ۳۱۱
* روش آزمایش ۳۱۱
* ۱۰-۱۵- اندازه گیری مقدار آهن آرد از طریق رنگ سنجی ۳۱۲
* ۱۰-۱۶-اندازهگیری مقدار فسفرآرد از طریق رنگ سنجی ۳۱۲
* محلولهای مورد نیاز ۳۱۲
* ۱۶-۸-اندازهگیری کلسیم در آرد ۳۱۴
* محلولهای مورد نیاز ۳۱۴
* روش آزمایش ۳۱۴
* ۱۰-۱۸-تعین مقدار نشاسته به روش هیدرولیز اسیدی ۳۱۵
* روش آزمون ۳۱۶
* ۱۰-۱۹- اشکال نشاسته ۳۱۶
* ۱۰-۲۰- روش اندازهگیری کل مواد جامد در آب پخت (لعاب) و وزن پس از پخت ماکارونی ۳۱۷
* ۱۰-۲۱-عدد زلنی یا سدیمانتاسیون ۳۱۸
* ۱۰-۲۲- وزن هکتولیتر ۳۲۰
* ۱۰-۲۳- وزن هزاردانه ۳۲۱
* ۱۰-۲۴-آزمایش تعیین کمیت و کیفیت گلوتن ۳۲۲
* طبقه بندی آردها از نظر کمیت و کیفیت گلوتن عبارتند از ۳۲۳
* ۱۰-۲۵-اندازه گیری ذرات آرد ۳۲۵
* روش آزمایش ۳۲۵
* ۱۰-۲۶-تعیین رنگ آرد ۳۲۶
* ۱۰-۲۶- آزمون جسم خارجی در آرد ۳۲۷
* ۱۰-۲۷- آزمون بو آرد ۳۲۷
* روش آزمایش تعیین رنگ آرد با دستگاه kent Jones ۳۲۸
* ۱۰-۲۷- افت گندم و جداسازی ناحالصیهای گندم ۳۲۸
* روش کار ۳۳۱
* ۱۰-۲۷-عدد فالینگ ۳۳۱
* ۱۰-۲۸-آزمایش فارنیوگراف ۳۳۴
* ۱۰-۳۰–دستگاه فرمنتوگراف ۳۳۹
* ۱۰-۳۱-دستگاه آلوئوگراف ۳۳۹
* ۱۰-۳۳-دستگاه آمیلوگراف ۳۴۰
* ۱۰-۳۳-آزمایش تعیین مقدار گاز ایجاد شده در اثر تخمیر ۳۴۲
* ۱۰-۳۴-آزمایش تعیین قابلیت فشردگی ۳۴۳
* ۱۰-۳۵-روش اندازه گیری سیاهک گندم ۳۴۵
* محاسبه ۳۴۶
* ۱۰-۳۶-روش جستجو و شمارش با سیلوس سرئوس در مواد غذایی ۳۴۶
* ۱۰-۳۶-۱- بررسی نتایج ۳۴۷
* ۱۰-۳۶-۲- ویژگیهای باکتری با سیلوس سرئوس ۳۴۷
* ۱۰-۳۶-۳-۱-محیط پایه ۳۴۸
* طرز تهیه ۳۴۹
* ۱۰-۳۶-۳-۲–طرز تهیه محلول سولفات پلی میکسین B ۳۴۹
* ۱۰-۳۶-۳-۳-سوسپانسیون زرده تخم مرغ ۳۴۹
* طرز تهیه ۳۵۰
* ۱۰-۳۶-۴-طرز تهیه سرم فیزیولوژی ۳۵۰
* ۱۰-۳۶-۵-محیط کشت نونزنیت آگار (آگار مغذی ) ۳۵۰
* ۱۰-۳۶-۶-محیط نیترات ۳۵۱
* ۱۰-۳۶-۷-گلوکز آگار ۳۵۱
* ۱۰-۳۶-۸-محیط متیل رد و ژپرسکوئر (MR – VP) ۳۵۲
* ۱۰-۳۶-۹-محیط نشاسته ۳۵۲
* ۱۰-۳۶-۱۰-طرز تهیه محلول رقیق کننده ۳۵۳
* ۱۰-۳۶-۱۱-آزمایشهای تائیدی ۳۵۳
* ۱۰-۳۶-۱۲-آزمایش نشاسته ۳۵۳
* ۱۰-۳۶-۱۳-آزمایش احیای نیترات به نیتریت ۳۵۴
* ۱۰-۳۶-۱۴-آزمایش و ژیرسکوئر( VP ) ۳۵۴
* ۱۰-۳۶-۱۵-طرز تهیه انواع معرف ها ۳۵۵
* ۱۰-۳۶-۱۶-معرف های لازم برای آزمایش VP ۳۵۵
* ۱۰-۳۷–کلستریدیوم پرفرانژانس کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در مواد غذایی ۳۵۶
* ۵۴-۸-مایع تیوگلیکولات بدون دکستروز ۳۵۷
* ۱۰-۳۷-۳-طرز تهیه محلول با فرفسفات ۳۵۸
* ۱۰-۳۷-۴-محیط کشت آگار خون دار با نئوماسین ۳۵۸
* ۱۰-۳۷-۵- محیط گوشت پخته ۳۵۹
* ۱۰-۳۸- روش جستجو و شمارش قارچها (کپک ها و مخمرها) به روش شمارش پرگنه در ۲۵ درجه سلسیوس ۳۵۹
* ۱۰-۳۹-روش جستجو و شمارش کلی فرم ها در مواد غذایی ۳۶۴
* ۱۰-۳۹-۱-هدف و دامنه کاربرد
* ۱۰-۱۹-۲-تعریف
* ۱۰-۳۹-۳- محیطهای کشت و محلولهای رقیق کننده
* ۱۰-۳۹-۳-۱- محیطهای کشت
* ۱۰-۳۹-۳-۱-۱- محیط کشت آبگوشت لوریل سولفات تریپتوز (محیط کشت غنی کننده انتخابی)
* ۳۱۰-۳۹-۳-۱-۲- محیط کشت آبگوشت سبز درخشان دارای لاکتوز و صفرا (محیط تائیدی)
* ۱۰-۳۹-۳-۱-۳- محیط کشت آبگوشت لاکتوز
* ۱۰-۳۹-۳-۱-۴- محیط کشت کریستال ویولت نوترال رد بایل لاکتوز آگار
* ۱۰-۳۹-۳-۲- محلولهای رقیق کننده
* ۱۰-۳۹-۴-دستگاهها و وسایل لازم
* ۱۰-۳۹-۵-آماده سازی نمونه
* ۱۰-۳۹-۶-روش آزمون
* ۱۰-۳۹-۶-۲- شمارش
* ۱۰-۳۹-۶-۲-۱- شمارش پرگنه
* ۱۰-۳۹-۶-۲-۲- شمارش بیشترین تعداد احتمالی به روش سه لوله ای
* ۱۰-۳۹-۶-۲-۳- شمارش به روش ۵ لوله ای
* جداول و شکها
(((برای دانلود کلیک کنید)))
:: موضوعات مرتبط:
پروژه ها ,
,
:: برچسبها:
دانلود پروژه تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد ,
:: بازدید از این مطلب : 674
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0